gran canaria 2012

Da var ferien med Synnøve over. Har fortsatt en tur til Kreta igjen. 

Denne ferien har hatt alt. Tårer, latter, diskusjoner, løping, sjokk, leking, hopping og dykking. Turen har gjort kofferten enda tungere med bare minner. Når jeg skriver dette, smågråter jeg fordi det er over, og fordi det var veldig trist og ta farvel med Tonje og Nora. Den første uken var Synnøve og jeg alene, men klarte oss fint. Vi samlet minner. Hver morgen- etter middag og kveld spillte vi på nintendoen vår mens vi ventet på hverandre og mamma. Vi har badet såå mye. Når Tonje og de kom, ble alt bare mye bedre. Badingen ble morsommere og vi lo godt. Det var deilig og se Tonje igjen etter så lenge. Vi fikk en ny venn/bestevenn, nemlig Nora. 

 Første kvelden var det sånn jæla music quiz. Vi deltok bare for å delta liksom, og kalte oss for BIEBER. Synnøve sa hele tiden hvor flaut det hadde vært om vi vant og faktisk måtte opp på den scenen. Jeg beroliget henne med at vi aldri kommer til å vinne uansett. De satte på musikk mens de rettet svarene. De skulle lese opp de 3 som hadde flest riktig og de måtte komme opp på scenen. Mamma hører så vidt at han roper på BIEBER. Hun vrikker seg fort til. "BIEBER, JENTER - Dere må gå opp. " Det eneste som surret rundt i hodet på meg akkuratt når jeg gikk mot scenen var "faenfaenfaenfaen hva skjer nå, faenfaenfaen vi skulle aldri deltatt, faen i helvette asså". "Give me 5" sier han i det vi møter han på scenen. Jeg stiller meg mens jeg holder hendene krysset om hverandre om at vi ikke må synge eller noe sånn. Han sier at vi skal samle så mangen klær så mulig fra de andre rundt om der. Plutselig sier han. ONÅ DOES TRES - og jeg bare: Synnøve løøøp. Ingen av oss turde jo og gjøre det, men Synnøve klarte og samle to klesplagg fordi to stykker syntes synd på henne fordi vi begge var sjenert, så de bare: HEER. Også kom vi på tredje plass. Århereman, det er noe av det kleineste jeg har gjort i hele mitt fordømte liv!!! Gikk aldri med den kjolen jeg hadde på meg da igjen.

Vi har vært på stranden vær dag, utenom 1 dag på bassenget. Første kvelden i leiligheten ble vi godt tatt i mot av kanskje 10 kakkelakker. Det er var ekkelt. Men nå er jeg så vandt med dem.
Tenk at alt dette er over? Det er utrolig dumt. Hadde ikke gjort noe å være en uke til liksom. Bare for at mamma og de skulle bli kjent med foreldrene til Nora, slik at de kunne sendt Nora til meg og omvendt. Vi har besøkt hverandres hoteller om kveldene og på dagene. På vår nestsiste kveld lekte vi sykolog. Morsomste. Vi har feiret spania i semifinalen og finalen på Monaco. Jeg traff verdens beste kelner - Alex, igjen og jeg fikk faktisk spania trøyen hannes. 

Jeg har hatt det så fint - at plutselig var alt ferdig.  

Har satt sammen en video med alle bildene. Håper dere liker den :-)

 

Smågråter litt altså. 
Kommer til å savne alt med denne ferien. Du forstår ikke hvor gøy du har det før du kommer hjem og går igjennom bildene, og tenker over at det faktisk er en stund til du ser de viktigste personene rundt deg igjen!! 


  2 kommentarer på "gran canaria 2012"

Postet av: synnøve.
du klarte å sette sammen alle bildene til en jevla video?... då får du versegod med å S E N D E alle bildene til meg. jeg sa jo du skulle legge de ut :(

~ btw; på 3:23 i videoen e jo eg såååå mye brunere enn deg dåå.
05.07.2012, 11:03
URL: http://sjaa.blogg.no
Postet av: helene
synnøve.: hahah youwish
05.07.2012, 12:28
URL: http://lhns.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits