så var det over

Heisann.

Da var det sommerferie for min del, noe jeg ikke klarer å glede meg over. Nå er klassen splittet. Jeg er ferdig på ungdomsskolen. Det er jo ganske rart også, aldri skulle se de menneskene slik jeg pleier hver dag. Det var en fin vitnemålsseremoni. Lærerene hadde laget sang til oss og det ble holdt taler om at nå skal vi videre i livet. Jeg har hatt tre fantastiske år som jeg aldri i livet kommer til å glemme, jeg har opplevd så mye rart. Både krangler og vennskap. Husker den gangen i niende da jeg kastet en stol etter en i klassen. Det er noe jeg aldri glemmer. Jeg var en jævel i niende og det vet jeg, men jeg fikk allikevel klemmer i dag. 

Det var rart å gå ut av skolebygningen for siste gang. Nå skal jeg videre i livet, nå skal jeg ta egne valg. Det er så rart at det er tre år siden jeg satte mine føtter på Gimle Skole for første gang. Spent og nervøs. Fikk tildelt lærer og tenkte egentlig bare "hva faen". Men det viste seg at den læreren vi fikk, han var den beste. Han har fulgt oss gjennom tre år, og han syntes faktisk det var trist å holde sin siste tale for oss. 

Nå er jeg splittet fra fine mennesker som jeg kommer til å savne masse, selvom det ikke er alle jeg har snakket like mye med. Noen tårer falt når jeg gikk rundt å klemte på disse skjønningene. Nå er det hele over. Jeg er ferdig med 10 år grunnskole. Det er sommer. Og jeg er ikke glad for det. 


Ha en fin sommer, dere.


  0 kommentarer på "så var det over"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits