bestevennerJeg møtte min bestevenninne for første gang da jeg flyttet til Mannsverk. Jeg skulle gå siste året i barnehagen før vi begynte i første klasse. Synnøve er helt klart den jenten som tok meg best i mot og vi klikket ganske med en gang. Vi har vært bestevenner i snart 12 år. Tiden har gått så utrolig fort, og vi har opplevd sinnsykt mye, både på godt og vondt. Gjennom syv år på barneskolen kranglet vi ganske mye, mer enn det som er normalt for bestevenninner. Vi var også mye uvenner, men så fort vi kom oss på ungdomsskolen har vi ikke vært uvenner eller noe sånn i det hele tatt. Diskutert har vi jo, det gjør jo alle, men jeg husker en gang på barneskolen, når vi skulle hjem. Jeg kaldte henne for alt det styggeste jeg kom på. "Hore", "ekkling", "stygging", "feiting", "bitch" og alle de ordene. Jeg husker hvor mye jeg angret med en gang jeg sa det, men jeg var for sint til å ta det tilbake. Det har vi heldigvis ikke opplevd på seriøst vis på ungdomsskolen.


Nå etter sommeren skal vi for første gang skilles fra hverandre på 10 år. Vi har gått i samme klasse gjennom hele grunnskolen, men nå er det slutt. Vi har to helt forskjellige personligheter og interesser. Hun skal gå videre å satse på musikken, mens jeg, jeg går videre å satser på noe innen for helse og barn. Hun skal gå på Langhaugen mens jeg skal gå på Nordahl Grieg. Jeg tror det kommer til å bli veldig rart å gå på skole uten Synnøve, vi har alltid vært der for hverandre som erteris, og jeg er så vandt med å ha henne rundt meg. Må si jeg gruer meg ekstra siden jeg ikke skal gå på samme  skole som henne. 

Meg og Synnøve har som sakt gått igjennom mye. Vennskapet har blitt sotte på prøve flere ganger, men vi holder fortsatt sammen. Jeg setter stor pris på at jeg har henne, og jeg mener det er "ment to be" at vennskapet vårt skal vare siden vi har to så utrolig forskjellige personligheter, interesser, tanker og tempo, men allikevel er vi fortsatt bestevenner. 

Vi har ledd så mye sammen, jeg lurer på hvordan livet mitt uten Synnøve hadde vært. Hun er den absolutt eneste jeg sier alt til, fordi at uansett hvordan hun reagerer, så blir jeg verken flau eller sint. Det er bare sånn vi er. Forskjellige personligheter, forskjellige reaksjoner. Men allikevel er hun fortsatt bestevennen min, og jeg kan gjøre hva som helst foran henne. 

Tusen takk, Synnøve. Jeg vet du ikke leser blogger, men uansett - du betyr så utrolig mye for meg, setter uendelig stor pris på at det er du og meg! Suss.

 

SAAAVN  

Aww, loveyou jm

 


  3 kommentarer på "bestevenner"

Postet av: synnøve ~
jeg griner.
05.08.2013, 17:50
URL: http://sjaa.blogg.no
Postet av: helene
synnøve ~: for hva?
05.08.2013, 17:54
URL: http://lhns.blogg.no/
Postet av: Anya Elice
fine bilder:)
07.08.2013, 23:08
URL: http://www.anyaelice.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits