Gratulerer med dagen

Ja, min kjære, da er dagen her. Hadde gledet meg til å skrive et gledesfylt innlegg til deg på dagen, men egentlig så vil jeg bare gråte. For du finnes jo ikke lenger, du er ikke med oss lenger. Selvom du lever videre i hjertet mitt, så vil jeg aldri kunne se deg, ta på deg eller klemme deg igjen. I dag ville du blitt hele 8 år. Kan du tro det? 8 år siden vi møttes for første gang. Men også 5 år siden vi så sårt måtte gi deg fra oss. Fem år, gutten min, fem år. Men heldigvis til kjente og gode mennesker, hvor du fikk leve frisk. 

Kjenner spesielt på dager som denne hvor mye jeg egentlig savner deg. Og at jeg ikke har sett deg på 2-3 år? Ja det er flaut. Jeg skulle ha mast mer, jeg skulle dradd med meg pappa. Men det ble liksom aldri en anledning. Jeg angrer sånn for at jeg ikke kjempet hardere for å besøke deg. Jeg hadde på følelsen av at du kom til å.... dø.. før vi rakk å besøke deg. Noe du gjorde. 

Du er lillebroren min du, menneske eller dyr. Du er lillebroren min, og det vil du alltid være. Selvom du ikke bodde med oss den siste tiden, så var og er du min lillebror. Savnet er så stort, jeg vet ikke hvordan jeg skal uttrykke meg. Jeg finner liksom ikke ord. Når jeg leste meldingen midt under en film på skolen om at du hadde forlatt oss, ja da bare rant tårene. 

Biggen, du er elsket og savnet. Håper du har det bedre der du er nå, sammen med farmor og mormor. De tar vel vare på deg, håper jeg! Og husk - ta vare på deg selv. Du er høyt elsket, dypt savnet! 

Gratulerer så utrolig mye med dagen, elskling! ♥

  2 kommentarer på "Gratulerer med dagen"

Postet av: Emilie-Therese ♡
<3
27.08.2013, 12:22
URL: http://emiliener.blogg.no
Postet av: ingridwo
åå så utrolig søt!! <3
29.08.2013, 09:51
URL: http://ingridwo.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits