vekkreist

Heisann!

I helgen har jeg vært vekkreist. Har vært på en øy utenfor Os som het Ramsholmen eller noe i den duren, sammen med LK gjengen! Jeg elsker de menneskene, det å kunne si "glad i dere" og få "glad i deg også", ah det kan ikke beskrives! Jeg er dønn glad i de menneskene, angrer ikke et sekund på avgjørelsen om å gå LK. Det kommer til å bli mangen utfordringer, men ikke minst gøy og masse å se tilbake på. 

På fredag kom vi dit i 19.00 tiden og da gikk vi/de egentlig i gang med middag ganske så med en gang. Etter det lå vi litt på sofaen og slappet av, og i 22-23 tiden gikk vi ut på terassen og lå å så på stjerner. Vi slukket lysene inni huset og så var det helt mørkt rundt oss. Vi så blandt annet satelitter og stjerneskudd. Helt fantastisk! Vi lå vel der i en time, så etter 20 minutter ble det kaldt, så da tok alle og hentet soveposer og annet som holdt oss varme så bare lå vi å snakket. Utrolig koselig kveld! Vi fikk også et egg ganske med engang vi kom som vi skulle ta vare på gjennom helgen for å føle på ansvaret som en leder. Jeg hadde et navn på egget mitt, går du i LK vet du hva og hvorfor, haha, mer sier jeg ikke! 

Lørdagen var det litt forskjellige samarbeidsoppgaver og den sykeste "leken" der vi skulle balansere en bøtte med vann på bena våre, fra ene siden til den andre. Vi lå altså på bakken med bena i været, og gjett om det var nervepirrende. Datt bøtten, så ble du rett og slett kliss våt. Så hadde vi kos resten av dagen, noen gjorde lekser mens jeg var litt deppet og gikk og sov litt. Så var det opp og hoppe igjen. Jeg skulle lage middag sammen med fire andre, og vi skulle bli bindt sammen med tau for å gjøre det til en utfordring. Etter hvert ble jeg trukket ut av tauet fordi det ikke holdt rundt fire, så jeg fikk ta oppvasken isteden for.... På kvelden var vi ute med en annen konfirmasjonsgruppe som også var der, og vi lekte "gi et lite blink" akkuratt som "gi et lite vink" bare at vi blinket med lommelykten fordi det rett og slett var svart ute.

Så i dag på søndag, våknet vi og spiste, så pakket vi og vasket ut hytten, så lagde vi vaffler og spillte kort og koste oss! Vi var vel på Nesttun sirka rundt 14.50, og jeg kjenner jeg lengter tilbake på turen allerede! Har kost meg så utrolig mye, kan ikke sette ord på det. Jeg var hjemom og dusjet og gjorde meg klar(på 20 min!!!!!), så var det rett i besøk til min fetter som ble 15 år idag! Yey!

Så, hva har dere gjort i helgen? 
Vi snakkes dere! 


  0 kommentarer på "vekkreist"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits