dyrenes rettigheter

Heisann!

Jeg vet jeg har lagt ned bloggen, men i og med at dette er noe jeg virkelig brenner for, så har jeg valgt å skrive ett innlegg om det også. Jeg så på statistikken min om jeg fortsatt hadde noen daglige besøkende, og det har jeg. Faktisk opp i femten. Og hver eneste person kan være med og gjøre en forskjell. Jeg syntes det er så viktig at alle bidrar der de kan bidra. Det er det minste våre kjære dyr fortjener. 

Som sikkert alle sammen vet, så finnes det så mangen industrier som tar liv av så ufattelig mangen uskyldige dyr. Hva i alle dager har de gjort oss mennesker, for å fortjene å bli omgjort til myk pels på hetten til noen? Ingenting. Etter jeg begynte å lese Sophie Elise sin blogg, ble mitt syn på pelsindustri endret, men mest fordi jeg faktisk ikke visste hvordan det var. Jeg begynte med en gang å rive ned sirkusplakater når jeg så dem, for det var noe hun inspirerte meg til å gjøre. For hva skjer på sirkus? Jo, uskyldige dyr blir misshandlet for å lage show. Dersom de ikke gjør nøyaktig som direktøren sier, så får de pisken å smake på. Er dette riktig? For at mennesker skal tjene på det? Nei, ikke i det hele tatt. 

HER
finner dere også hjertesakene til Sophie Elise som handler om dyr.  

Det er så mangen måter å misshandle dyr på. Men alt handler om at mennesker skal tjene penger, og det er så utrolig urettferdig. Jeg har vært med og kjempe med Sophie en veldig lang stund nå. Mennesker bruker også dyr som skal leve i det fri, som underholdning i et basseng på akvarier, seaworld osv. Hva har en hval å gjøre i et basseng? Den skal svømme rundt i havet sammen med familien sin. Ikke underholde for at mennesker skal tjene på det. Det blir i mine øyne, og FORHÅPENTLIGVIS deres også, HELT feil. Det samme gjelder selvfølgelig seler, delfiner, krokodiller og alt du finner på et seaworld. Denne industrien er også den vi hører minst om, men som er minst like viktig som pelsindustrien.Så har vi pelsindustrien. Hater at jeg må skrive innlegg som dette, det skulle ikke vært nødvendig. Det er helt jævlig, for å si det mildt, hvordan dyrene blir behandlet. Det er helt forferdelig. Dyrene trenger all den hjelp de kan få. De trenger folk som snakker for seg. Når ble det rettferdig at mennesker skal få tjene penger på bekostning av andres liv? Hvorfor tilltates det? HVORFOR? Jeg får aldri utrykt meg godt nok om hvor forferdelig alt dette er. Når ble det viktigere at du har en fin(stygg) jakke, eller å holde deg varm? Når ble det viktigere enn et liv? 
For å si det sånn, dere fryser ikke i hjel, av å fryse litt. Men.. et dyr dør(på en helt forferdelig måte) for at du ikke skal fryse i det hele tatt? Når ga dette mening? Jeg har så mangen spørsmål til alle dere som støtter denne industrien. Det er så ufattelig utenkt og egoistisk av dere.  

Jeg er nesten helt sikker på at 60% av dere ikke kommer til å se den videoen. Må for all del ikke dra alle under samme kam, for det finnes heldigvis noen individer som faktisk skjønner hvor alvorlig dette er, og takk Gud for det, men dere som ikke skjønner det.. dere tørr ikke se, for dere vil ikke se hva dere støtter. Og den videoen handler bare om følgende det får for dyrene FØR de blir torturert og drept. Her kommer det som skjer etter de er ødelakt i burene:

Fortsatt lyst å bestille en ny parajumper, svea eller canada goose? For hvis du vil det, så er du faen meg hjerteløs. 

Jeg bare sier det - dyrene trenger vår hjelp, og det fort. Vet ikke hvor mangen flere videoer og taler dere trenger for å forstå at dette er helt forferdelig? Og uakseptabelt. 

Her kan dere begynne:

http://www.dyrsrettigheter.no/aktiv/materiell/

Det er HELT gratis, og vær minste ting hjelper. Det er hvertfall bedre å gjøre noe enn å sitte hjemme i sofaen og si "stakkars dyr", for det har ingen effekt. Her er det ikke tanken som teller folkens.

Stopp pelsdyrindustri og seaworlds, stopp tortur av dyr, SLUTT Å BESØK SEAWORLD PÅ SYDENFERIER, SLUTT Å KJØP JAKKER MED EKTE PELS!SPRE ORDET!


  1 kommentarer på "dyrenes rettigheter"

Postet av: Jenny Raquel
Helt enig i det du sier!
21.02.2014, 21:30
URL: http://www.imraquel.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits